Vizeler
Döviz Kurları
Alış Satış
$ - Dolar
€ - Euro
E-posta Bülteni
Bizden haber almak istiyorsanız aşşağıdakidaki kutucuğa e-posta adresinizi ekleyebilirsiniz.
Almanya Vizesi



Vize İşlemleri
Vize bilgileri için lütfen aşağıdaki menüden "Vize Tipi " ve "Meslek" seçip; "Göster" butonuna tıklayınız.


! İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER ŞAHSEN BAŞVURMAK ZORUNDADIR .
! Acentalar Sadece Ticari Vize Alabilmektedir .
10 Yıl önce  Alınan  Pasaportların Vize Başvuruları kabül edilmez.
! Almanya Başkonsolosluğu Randevu Sistemiyle Çalışmaktadır.
! Daha önceden alınmış 2  AdetSchengen vizeniz varsa ve vizeler  kullanılmışsa Şirketimiz Almanya konsolosluğa sizin adınıza basvuru yetkisine sahiptir.

İşveren olarak Almanya vize başvurusu
Ticari Vize

  •      Sirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  •      Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  •      Vergi Levhasının Fotokopisi
  •      İmza Sirküleri Fotokopisi
  •      Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  •      Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  •      Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye
  •      2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )-Kimlik Fotokopiniz
  •      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  •      Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Bordrolu Çalışan olarak Almanya vize başvurusu

  •      Sirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  •      Sirketin imza sirküleri
  •      Vergi levhasının fotokopisi
  •      Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  •      Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  •      Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  •      otel ve uçak rezervasyonları,
  •      Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye
  •      2Biometrik  Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  •      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  •      Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Ev Hanımı olarak Almanya vize başvurusu

  •      Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  •      Gayrimenkul tapu fotokopisi
  •      Hesap cüzdan fotokopisi
  •      Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  •      2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  •      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  •      Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  •      Eşinin geçerli yada eski Almanya vizesi varsa fotokopileri


Öğrenci olarak Almanya vize başvurusu

  •      Almanya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  •      Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  •      18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  •      Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  •      2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  •      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


Emekli olarak Almanya vize başvurusu

  •   Almanya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  •   Emekli cüzdanı fotokopisi
  •   Sağlık karnesi fotokopisi
  •   Gayrimenkul tapu fotokopisi
  •   Banka cüzdan fotokopisi
  •   2 resim (Arka fonu beyaz,yeniçekilmiş ve rötuşlanmamış)
  •   Pasaport (Vize bitiş tarihi itibariyla en az 6 ay süresi olan,varsa eski pasaportlarınız)
  •   Seyehat süresini kapsayan 30,000 € Teminatlı Seyehat Sağlık Sigortası