Vizeler
Döviz Kurları
Alış Satış
$ - Dolar
€ - Euro
E-posta Bülteni
Bizden haber almak istiyorsanız aşşağıdakidaki kutucuğa e-posta adresinizi ekleyebilirsiniz.
Danimarka Vizesi



Vize İşlemleri
Vize bilgileri için lütfen aşağıdaki menüden "Vize Tipi " ve "Meslek" seçip; "Göster" butonuna tıklayınız.


1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları;
Lacivert (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR
Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR
2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
3- Danimarka pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir.
4- Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.
5- Danimarka tüm vize müracaatlarını ŞAHSEN kabul etmektedir.
(Seyahat acentaları başvuru yapamaz)
6- Tüm vize başvurularında yeni çekilmiş, rötuşsuz, arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf istemektedir. 
İstenilen özelliklere sahip olmayan fotoğrafların vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir.
7- Anne ve baba ayrı yada herhangi birisi ile seyehat edecek olan 18 yaşından küçük çocuklar için Noter Onaylı MUVAFAKATNAME istenmektedir.
8- Danimarka (Schengen) vize başvurusu için tüm Schengen ülkelerini kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur.
(Seyahat Sağlık Sigortası tarafımızca yapılmaktadır.)
9- Vize başvuru günleri;
Pazartesi 10:00 ile 13:00 arası
Salı 10:00 ile 13:00 arası
Çarşamba 10:00 ile 13:00 arası
Perşembe 10:00 ile 13:00 arası
Cuma 10:00 ile 13:00 arası