Suudi Arabistan Vizesi için Gerekli Evraklar

1) Çipli pasaport (yeni) , vize başvurusu sırasında en az 1 yıllık geçerliliği olmalıdır ve pasaportun renkli fotokopisi
2) Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
3) Suudi Arabistan vize başvuru formu
4) Davetiye fotokopisi
5) Şahadet tescil şerikeh (davetiye gönderen şirketin ticari sicil belgesi)
6) Antetli kağıda dilekçe (Istanbul dışında faaliyet gösteren firmalar dilekçelerini bağlı bulundukları  Ticaret odasından onaylatacaklar.Istanbul içerisinde faaliyet gösteren şirketler dilekçelerini İstanbul Ticaret Odasına onaylatmaları yeterlidir.Onay işlemlerini  bizde  yapabiliriz.)
7) Şirket evrakları (Yeni tarihli Faaliyet belgesi İngilizce aslı, imza sirküleri fotokopisi, ticari sicil gazetesi fotokopisi, yeni tarihli vergi levhası fotokopisi)
8) Diploma fotokopisi
9) Çalışanlar için sigorta girişi ve son 4 aylık sigorta bordosu
10) Renkli kimlik fotokopisi

Not: 1 yada 2 Yıllık Ticari Vize  alabiliriz.

yurtdışı eğitim
Vize Işlemleri