Çek Cumhuriyeti Vizesi

Çek Cumhuriyeti Vize başvurunuzu 200 TL fark ödeyerek 2 gün içinde sonuçlandırabilirsiniz. VİP Vize Hizmet farkı ücreti sadece 50 Euro'dur.

Satın Al

Çek Cumhuriyeti Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler

Çek vizesi almak isteyenler sistemi üzerinden gerekli olan bütün bilgilere dair detaylı bilgi alabilir ve bu sayede sorun yaşamadan vize başvurularını yapabilirler. Özellikle çalışma durumlarına göre gerekli olan evrakların değişmesi nedeniyle başvuru yapacak olan kişilerin çalışma durumu gerekli evrakları belirlemektedir. Ayrıca seyahatin amacı da yapılacak olan evrakların değişmesine neden olabilir.

Vize başvurusu yapmak isteyenler şirketimiz ile görüşme yaparak bu konuda yardım talep edebilirler. Uzman personelimiz ile sağlamış olduğumuz hizmetler sayesinde yapmış olduğunuz talepleri karşılayarak kaliteli hizmet almanızı sağlamaktayız. Danışmanlık hizmetleri sayesinde vize başvuru işlemleri ve gerekli bütün çalışmaları yapılmasında sizlere yardımcı olarak kısa süre içerisinde vizenizi almanızı sağlamaktayız.

İşverenler İçin Çek Vizesi Alırken Gerekli Olan Belgeler

İşyeri sahibi olanların turistik veya iş amaçlı olarak Çek vizesi almak istemesi durumunda sistem üzerinden detaylı olarak bilgi alarak gerekli evrakları ulaşım sağlayabilirler. Yapacağınız başvuru işlemlerinin onaylanması için ihtiyaç duyacağınız evrakları doğru şekilde ve eksiksiz olarak tamamlamanız gerekmektedir.

  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketinizin ticaret sicil gazetesi,
  • Şirketinizin yeni tarihli faaliyet belgesi,
  • Ticari amaçlı yapacağınız seyahatlerde davetiye,
  • BAĞ-KUR prim ödeme dökümünüz ve ayrıca borcunuz olmadığına dair yazı,
  • Şirketinize ait antetli kağıt üzerine yazılmış olan dilekçe,
  • Şirketinizin imza sirküleri,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Son altı aya ait hesap hareketlerini gösteren banka cüzdanınız (5.000/6.000 TL bakiyeli),
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Arka fon beyaz olacak şekilde çekilmiş iki adet biometrik fotoğrafınız,
  • En az 6 ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

Bordrolu Çalışanlar İçin Çek Vizesi Alırken Gerekli Olan Belgeler

Bordrolu olarak çalışmakta olan kişilerin Çek vizesi başvuru işlemleri sistem üzerinden yaparak bu şekilde şirketimiz ile görüşme yapabilirler. Gerekli evrakların hazırlanması noktasında ihtiyaç duyacağınız her türlü hizmet konusunda sizlere yardımcı olmak adına hizmet vermekteyiz. Bordrolu çalışmalar için gerekli olan evraklar şunlardır;

  • Şirketinizin antetli kağıdı üzerine yazılmış dilekçe,
  • Şirkete ait imza sirküleri,
  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketinize ait ticaret sicil gazetesi,
  • Şirketinizin faaliyet durumunda olduğunu gösteren belge,
  • SSK giriş belgeniz,
  • Son 3 aya ait maaş bordonuz,
  • SSK’dan alınmış hizmet dökümünüz,
  • Ticari seyahat edecek olanlar için davetiye,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Son 6 ay hareketlerini gösteren banka cüzdanınız (5.000-6.000 TL bakiyeli),
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • İki adet biometrik fotoğrafınız,
  • En az altı ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportunuz gerekir.

Devlet Memurları İçin Çek Vizesi Alırken Gerekli Olan Belgeler

Devlet memurlarının Çek vizesi almak istemesi durumunda gerekli olan evrakları tamamlarken özellikle hata yapmamaları için sistemde yer alan bilgileri inceleyebilirler. Devlet memurları için gerekli olan evrakları tamamla şu şekildedir.

  • Kuruma ait yazı,
  • Son üç ay için maaş bordronuz,
  • Dilekçeniz,
  • Son 3 aylık banka hesap hareketlerini gösteren hesap cüzdanı ve banka imza sirküleri,
  • Varsa gayrimenkullerinizin ait tapu fotokopileri,
  • 3 adet biometrik fotoğrafınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • AB üyesi olan ülkelerin tamamında geçerli olacak seyahat sağlık sigortası gerekmektedir. Sigortanızın poliçesinin asgari tutarı 30.000 Euro olması gerekir.
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir.

Ev Hanımları İçin Çek Vizesi Alırken Gerekli Olan Belgeler

Ev hanımları Çek vizesi almak istediklerinde aşağıda yer alan bütün evrakları eksiksiz şekilde tamamlamaları gerekiyor. Bu konuda yardım almak istediğini durumunda şirketimiz ile yapacakları görüşme ile hizmet talep edebilirler.

  • Çek cumhuriyeti konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazmış olduğunuz dilekçe,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vize fotokopisi,
  • Pasaportunuz ve olması halinde eski pasaportlarınız,
  • Nüfus müdürlüğünden almış olduğunuz vukuatlı toplu nüfus kayıt örneğiniz,
  • Otel veya uçak rezervasyonlarınıza ait bilgiler,
  • Arka fonu beyaz olacak şekilde 2 adet vesikalık fotoğraf,
  • Eşiniz çalışıyor ise işverenler için gerekli olan belgelerin eklenmesi gerekir.

Emekliler İçin Çek Vizesi Alırken Gerekli Olan Belgeler

Emekliler için Çek vizesi alırken gerekli olan bütün evraklar aşağıda yer almaktadır. Özellikle evrakların kişilerin çalışma durumuna göre değişmesi nedeniyle bu konuda detaylı bilgi alınması gerekiyor.

  • İngilizce olarak hazırlayacağınız dilekçe,
  • Emeklilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Akraba ziyareti olması durumunda belediyeden alınmış onaylı davetiyenin aslı,
  • Otel ve uçak rezervasyonları,
  • Son altı ay hesap hareketlerinizi gösteren banka cüzdanınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Yeni çekilmiş biometrik iki adet fotoğrafınız,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • En az 6 ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportlarınız,
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir.

Öğrenciler İçin Çek Vizesi Alırken Gerekli Olan Belgeler

Öğrenciler için vize işlemlerinin yapılması sırasında özellikle talep edilen evrak seçenekleri çalışan kişilere göre daha azdır. Bu nedenle kısa süre içerisinde yapılacak olan başvuru sırasında evrakların eksik veya yanlış olmaması halinde onay alınabilir. Öğrenciler için gerekli olan belgeler şunlardır;

  • Anne ve babanıza ait banka bilgileri,
  • Çek cumhuriyeti konsolosluğuna hitaben seyahat için detaylı bilgileri içeren dilekçe,
  • 18 yaşını doldurmamış olan kişiler için anne ve babadan muvafakatname,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Yeni tarihli ve İngilizce olan öğrenci belgeniz,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vizelerin fotokopisi,
  • 2 adet vesikalık fotoğrafınız,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Yeni ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

 

Vize Işlemleri