Dubai Vizesi

Dubai Vizesi için sadece Pasaport yeterlidir. Ek belge gerekmez. İşlemleriniz hızlıca yapılmaktadır.

Satın Al

Dubai Vizesi Almak İçin Gereken Belgeler

Dubai vizesi almak isteyenler yapacakları başvuru işlemleri için gerekli olan evrakları topladıktan sonra firmamız aracılığı ile garantili olarak Dubai başkonsolosluğuna başvuru işlemi yaparak evrakların incelenmesi ile vize alabilirler. Başvuru işlemini yapacak olan kişilerin durumuna göre farklı evraklar ile işlem yapılacağından bu konuda daha detaylı bilgi almak isteyenler şirketimiz ile görüşme yaparak istedikleri bilgilere kolayca ulaşım sağlayabilirler.

Özellikle her yıl çoğu kişinin yapmış olduğu başvuru eksik veya yanlış belge nedeniyle ret edildiğinden bu konuda sorun yaşamak istemeyenler profesyonel danışmanlık hizmetlerinden yararlanarak gerekli belgeleri doğru şekilde toplama konusunda yardım alabilirler. Yapacağınız işlemlerin boşa gitmemesi için başvuru işlemleri için gerekli olan evraklar konusunda daha doğru bilgiler alarak sorunsuz vize alma işlemi yapabilirsiniz.

 

Dubai Vizesi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Dubai’ye gitmek için Dubai vizesi başvuru işlemleri yapmak isteyenler bu konuda özellikle sistemde yer alan başvuru formunu indirerek eksiksiz şekilde doldurmaları gerekir. Özellikle tekrar tekrar uğraşmak istemediğiniz durumlarda profesyonel yardım almanız istediğiniz gibi vize işlemlerini sorunsuz olarak tamamlamanız konusunda sizlere yardımcı olmaktadır.

Vize için gerekli evrakları hazırlarken evraklarınızın ülkenin talep ettiği şekilde olması gerekmektedir. Ayrıca evraklarda eksik olmaması gerektiğinden bu konuda mutlaka dikkatli davranmanızı gerekli bütün evrakları toplayarak başvurunuzu yapmanız gerekir. Profesyonel yardım almak istediğinizde şirketimizin sizlere sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanıp vize işlemlerini daha kısa süre içerisinde halledebilirsiniz.

 

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

Dubai’ye gidebilmek için öncelikle kişilerin vize işlemlerini halletmesi gerekir. Vize almak için her kişinin çalışma durumuna göre gerekli olan belgeleri toplaması ve bu şekilde başvurusunu yapması gerektiğinden öncelikle durumunuza uygun şekilde ihtiyacınız olan belgelere ulaşmanız gerekir. Belgelerin toplanması sayesinde başvuru işlemini Dubai vize başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz.

Online olarak alacağınız randevu sayesinde belirlenen evraklar ile yapacağınız başvuru sonucunda randevu tarihinizde vizenizi alabilirsiniz. Özellikle eksik veya yanlış evrak olmaması durumunda herhangi bir problem yaşamadan vize alım işlemleri yapılabilir. Bu konuda profesyonel yardım almanız işinizi daha da kolaylaştıracağı için şirketimiz sizlere yardımcı olmak adına profesyonel kadrosu ile hizmet vermektedir.

 

İşverenler İçin Dubai Vizesi Alırken Gereken Belgeler

İşverenlerin iş veya turistik amaçlı olarak Dubai’ye gitmek istemesi durumunda Dubai vizesi almak için gerekli olan evrakları toplamaları gerekir. Evraklar konusunda merak ettiğiniz her türlü bilgi için şirketimiz ile görüşme yaparak bu şekilde daha detaylı bilgiye sahip olabilir veya aşağıda yer alan işverenler için Dubai vizesi alırken gerekli olan belgeleri inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • Şirketinizin antetli kağıda hazırlanmış olan gidiş amacı ve kalış süresini belirten İngilizce olarak yazılmış dilekçe ( kaşeli ve imzalı olması gerekir.)
  • Şirketiniz tarafından yapılacak ticari seyahatler için firmadan davetiye,
  • Şirketinizin faaliyet belgesi,
  • Şirketinize ait imza sirküleri,
  • Şirketinize ait ticari sicil gazetesi,
  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şahsınıza ait banka hesapları,
  • Şirketinize ait banka hesapları,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopileri,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • İki adet fon beyaz olacak şekilde vesikalık fotoğrafınız,
  • Yapmış olduğunuz otel ve uçak rezervasyonları varsa bunların örneği,
  • Pasaportunuz ve varsa eski pasaportlarınız gerekir.

 

Bordrolu Çalışanlar İçin Dubai Vizesinde Gereken Belgeler

Bordrolu olarak çalışanlar Dubai’ye gitmek istediklerinde Başkonsolosluğa yapacakları başvuru işlemleri için gereken evrakları toparlamaları gerekir. Evrakların eksiksiz ve doğru şekilde toplanabilmesi için yeterli bilgiye sahip olmanız gerekir. Bu konuda sizlere yardımcı olmak adına firmamız yapmış olduğu çalışmalarda vermiş olduğu hizmet ile daha kaliteli ve hızlı sonuç elde etmeniz konusunda taleplerinizi karşılamaktadır. Gereken belgeler şunlardır;

  • Çalıştığınız şirkete ait antetli kağıt üzerine konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (kaşeli ve imzalı olması gerekir.),
  • Şirkete ait banka hesapları bilgileri,
  • Ticari amaçlı seyahat yapacak olanlar için firmadan yapılmış davetiye,
  • Çalıştığınız şirkete ait imza sirküleri,
  • Çalıştığınız şirketin faaliyet belgesi,
  • 2015 yılı vergi levhanız.
  • Çalıştığınız şirkete ait ticari sicil gazetesi,
  • SSK işe giriş belgeniz,
  • Son 3 aya ait maaş bordonuz,
  • SSK’dan alınmış hizmet dökümünüz,
  • Turistik amaçlı seyahatlerde kişisel banka hesap bilgileriniz,
  • Gayrimenkul olanda için tapu fotokopileri,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı toplu nüfus kayıt örneğiniz,
  • Pasaportunuz ve olması halinde eski pasaportlarınız,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Arka fon beyaz olacak şekilde 2 adet vesikalık fotoğrafınız gerekmektedir.

 

Ev Hanımları İçin Dubai Vizesi Başvurusunda Gereken Belgeler

Ev hanımları Dubai vizesi başvuru işlemlerinde gerekli olan evrakları tamamladıktan sonra online olarak alacakları randevu sayesinde başvurularını yaparak vize alabilirler. Bu konuda yardım almak isteyenler için profesyonel ekibimizle yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde her aşamada sizlere yardımcı olarak daha kısa süre içerisinde vizenizi sorun yaşamadan almanızı sağlamaktayız. Ev hanımlarının vize başvurusu için gerekli olan belgeler şunlardır;

  • Dubai konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazmış olduğunuz dilekçe,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vize fotokopisi,
  • Pasaportunuz ve olması halinde eski pasaportlarınız,
  • Nüfus müdürlüğünden almış olduğunuz vukuatlı toplu nüfus kayıt örneğiniz,
  • Otel veya uçak rezervasyonlarınıza ait bilgiler,
  • Arka fonu beyaz olacak şekilde 2 adet vesikalık fotoğraf,
  • Eşiniz çalışıyor ise işverenler için gerekli olan belgelerin eklenmesi gerekir.

 

Öğrencilerde Dubai Vizesi İçin Gereken Belgeler

Öğrencilerin yurtdışına çıkmak için vize almak istemesi durumunda gidecekleri ülkenin talep etmiş olduğu belgeler ile başvuru işlemlerini yapabilirler. Turistik amaçlı olarak Dubai gidecek olan öğrencilerin hazırlaması gereken belgeler şunlardır;

  • Yeni tarihli ve İngilizce olan öğrenci belgeniz,
  • Anne ve babanıza ait banka bilgileri,
  • Dubai Başkonsolosluğuna hitaben seyahat için detaylı bilgileri içeren dilekçe,
  • 18 yaşını doldurmamış olan kişiler için anne ve babadan muvafakatname,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vizelerin fotokopisi,
  • 2 adet vesikalık fotoğrafınız,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Yeni ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

 

Emekliler İçin Dubai Vizesinde Gerekli Olan Belgeler

Emekli olduktan sonra Dubai’ye gitmek isteyenler bu durumda öncelikle vize işlemlerini halletmeleri gerekir. Özellikle her geçen yıl çoğu kişi yapmış olduğu vize başvurular sırasında eksik veya yanlış belge nedeniyle geri çevrilmektedir. Bu durumda tekrar tekrar Dubai vizesi başvurusu yapmak istemeyenler gerekli belgeleri doğru şekilde toplayarak başvurularını sorunsuz olarak yapabilir ve kısa süre içerisinde vize alabilirler.

  • Dubai konsolosluğuna hitaben yapmış olduğunuz İngilizce dilekçe,
  • Araç ruhsatınızın fotokopisi,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopileri,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Eski ve yeni pasaportlarınız,
  • Emeklilik cüzdan fotokopiniz,
  • Banka hesap bilgileriniz,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Arka fonu beyaz iki adet vesikalık fotoğrafınız gerekmektedir.

 

Devlet Memurları İçin Dubai Vizesinde Gereken Belgeler

Devlet memurları Dubai’ye gitmek istediklerinde evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlamaları gerekir.

  • Çalıştığınız kurumdan alınan yazı,
  • Çalıştığınız kurumdan alacağınız son 3 aylık maaş bordrosu,
  • Başvuru işlemleri için dilekçe,
  • Son 3 aylık banka hesap bilgileriniz,
  • İmza sirküleriniz,
  • Gayrimenkul sahibi olanları tapu fotokopileri,
  • Aracı olanların ruhsat fotokopisi,
  • Üç adet yeni çekilmiş fotoğrafınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Yapmış olduğunuz otel ve uçak rezervasyonlarının bilgileri,
  • Nüfus kayıt örneğiniz vukuatlı olarak,
  • Yolculuğunuz süresi boyunca geçerli olacak seyahat sağlık sigortası gerekmektedir. Özellikle asgari poliçe tutarınızın 30.000 Euro teminatlı olması gerekir.

 

Vize Işlemleri