Fransa Vize Başvurusu

  • Gidilecek Ülke :
  • Ücret : 480 TL (TÜM MASRAFLAR DAHİL)

Fransa Vize başvurunuzu 200 TL fark ödeyerek 2 gün içinde sonuçlandırabilirsiniz.
VİP Vize Hizmet farkı ücreti sadece 50 Euro'dur.

Gezmeyi seven biriyseniz veya işinizde dolayısı ile yurtdışında çıkmak istiyorsanız Fransa vizesi İşlemlerini gerçekleştirmelisiniz. Sizler için gerekli evraklar listesini sıraladık. Türk Vatandaşları'nın Fransa’ya gezileri için bazı belgeler gerekmektedir. Bu gerekli olan belgelerin toplanması halinde Fransa vizesi işlemlerini değerlendirerek onay verme yetkisi Fransa Konsolosluğu’na aittir.

Fransa Vizesi Nedir ?

İş, seyahat ve ziyaret gibi sebeplerden dolayı yurtdışına çıkmak zorunda olabilir veya isteyebilirsiniz. Bu durumlarda gitmek istediğiniz ülkeye gitmeden önce yapmanız gereken bazı işlemler vardır. Gideceğiniz ülkenin siz oraya gitmeden önce sizlerden talep ettiği bazı evraklar vardır. Bunların genel toplamına vize denir. Kısacası, gitmek istediğiniz ülkenin sizi kabul ederek “bu vatandaş bizim ülkemize girebilir” demesi vize yerine geçmektedir.

Pek çok ülke vize istemektedir, vize istemeyen ülke sayısı azınlıktadır. Bu yüzden usulüne uygun bir şekilde vize işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için şirketimiz güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla görevini yerine getirmektedir.

Türk Vatandaşları’nın Fransa’ya gezileri için bazı belgeler gerekmektedir. Bu gerekli olan belgelerin toplanması halinde Fransa vizesi işlemlerini değerlendirerek onay verme yetkisi Fransa Konsolosluğu’na aittir. Fransa seyahatleri için vize başvurularınızda bordo pasaportu olan kişiler Fransa vize başvurusu yapmalıdırlar. Bordo pasaportuna sahip olan T.C. Vatandaşlarının Fransa seyahati için vize başvuruları konsolosluk tarafından değerlendirilir. Schengen vizesine sahip olan T.C. Vatandaşlarının bu vize başvurusunu yapmalarına gerek yoktur. Schengen vizesine sahip olabilmek için Fransa Konsolosluğu’na başvuru yapılması gerekmektedir.

Bu vize sayesinde azami olarak 90 gün Fransa’ya seyahat edebilme hakkına sahip oluyorsunuz. Ama uzun süreli seyahat etme gibi bir düşünceye ve isteğe sahipseniz Fransa Konsolosluğuna giderek başvuru yapmalısınız. Kısa süreli seyahat etme durumlarında Konsolosluğa başvurmanızı gerektiren bir durum yoktur.

Vize işlemleri için, Konsolosluk tarafından izin verilen acenteler ile vize almanız mümkündür. Bu durumda acentemiz sizlere en iyi hizmeti verebilmek için Vizeofisi.com.tr çalışmalarını sürdürüyor. Fransa Vize işlemlerinde En kaliteli, güvenilir ve hızlı işlemleri gerçekleştiriyoruz. Önde gelen seyahat acentelerinden biri olarak sizlere en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

 

 

 

Fransa Vizesi Bordolu Çalışan Evrak Listesi

Fransa vizesi sahibi olmak için gerekli evraklar listesini sizler için listeliyoruz.

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.

Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf olmalıdır. Fotoğrafın arkası beyaz ve boyutu 35-45mm. olmalıdır.

Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Fransa vizesi başvuru formu.

Dilekçe; Şirketin antetli kağıdına yazılmalıdır.

Davetiye; Ziyaret edilecek şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş davetiye.

Şirket Evrakları; Faaliyet belgesi fotokopisi, ticaret sicil gazetesi fotokopisi, vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi, şirket banka hesap dökümleri.

Kişisel Evraklar; SSK hizmet dökümü, son 3 aylık maaş bordosu, SSK işe giriş bildirgesi, seyahat detayları.

Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.

Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

 

Fransa İşveren Vizesi İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.

Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf olmalıdır. Fotoğrafın arkası beyaz ve boyutu 35-45mm. olmalıdır.

Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Fransa vizesi başvuru formu.

Dilekçe; Şirketin antetli kağıdına Fransa Konsolosluğu’na hitaben yazılmalıdır.

Davetiye; Ziyaret edilecek şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş davetiye.

Şirket Evrakları; Faaliyet belgesi fotokopisi, ticaret sicil gazetesi fotokopisi, vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi, şirket banka hesap dökümleri.

Kişisel Evraklar; SSK-Bağkur prim dökümü ve Borcu yoktur yazısı, seyahat detaylarını içeren şahsi dilekçe.

Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.

Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.

 

 

Fransa Vizesi Devlet Memuru İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.

Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf olmalıdır. Fotoğrafın arkası beyaz ve boyutu 35-45mm. olmalıdır.

Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Fransa vizesi başvuru formu.

Dilekçe; Bağlı bulunulan kurumdan seyahat tarihilerinizi içeren izin dilekçesi.

Kişisel Evraklar; Tapu, ruhsat vb., şahsi banka hesap dökümleri, son 3 aylık maaş bordrosu, banka imza sirküleri, memuriyet belgesi, seyahat detaylarına sahip şahsi dilekçe.

Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.

Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, evlilik cüzdanı, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.

 

 

Fransa Vizesi Emekli İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.

Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf olmalıdır. Fotoğrafın arkası beyaz ve boyutu 35-45mm. olmalıdır.

Davetiye; Akraba ziyareti için belediye onaylı davetiye

Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Fransa vizesi başvuru formu.

Kişisel Evraklar; Tapu, ruhsat vb., şahsi banka hesap dökümleri, seyahat detaylarına sahip şahsi dilekçe, emeklilik cüzdanı veya emekli olduğuna dair yazı, hesap dökümü, araç ruhsat fotokopisi.

Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.

Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, evlilik cüzdanı, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.

 

Fransa Vizesi Öğrenci İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.

Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf olmalıdır. Fotoğrafın arkası beyaz ve boyutu 35-45mm. olmalıdır.

Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Fransa vizesi başvuru formu.

Kişisel Evraklar; Ailenin gelir beyanı, öğrenci belgesi, şahsi banka hesap dökümleri, seyahat detaylarını içeren şahsi dilekçe, üniversite öncesi öğrenciler için kurum izin belgesi.

Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.

Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, muvafakatname, evlilik cüzdanı.

 

Fransa Vizesi Ev Hanımı İçin Evrak Listesi

 

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.

Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf olmalıdır. Fotoğrafın arkası beyaz ve boyutu 35-45mm. olmalıdır.

Başvuru Formu;  Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Fransa vizesi başvuru formu.

Dilekçe; 1. Derece yakınları tarafından mali yönden destekleneceğine dair imzalı ve okunaklı dilekçe.

Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.

Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanı.

 

Fransa Vizesi Aile Ziyareti İçin Evrak Listesi

 

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip(seyahat dönüş tarihi itibari ile) ve vize için boş sayfaları olması gerekir. Varsa eski pasaportlar da olabilir.

Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır. 2 adet biyometrik fotoğraf. Fotoğrafın arkası beyaz ve boyutu 35mm.- 45mm. olmalıdır.

Davetiye; Akraba ziyareti için belediye onaylı davetiye. (Davet eden kişinin pasaport fotokopisi, banka hesap dökümü ve kira kontratı)

Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Fransa vizesi başvuru formu.

Kişisel Evraklar; Tapu, ruhsat vb.(fotokopileri yeterli), şahsi banka hesap dökümleri(son 3 aya ait, banka tarafından kaşeli ve imzalı olmalıdır), seyahat detaylarına sahip şahsi dilekçe.

Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu(otel veya konaklamanın yapılacağı yeri gösteren belge), ulaşım rezervasyonu(uçak, gemi, tren, otobüs), seyahat sağlık sigortası.

Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, evlilik cüzdanı, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği(anne, baba, eş, çocuk ve kardeş bilgilerinin yer aldığı kayıt örneği), muvafakatname(başvuru sahibi 18 yaşını doldurmamış olabilir. Bu durumda noterden orijinal muvafakatname alınması gerekir.)

Vize Işlemleri