Hollanda Vizesi Başvurusu

  • Gidilecek Ülke :
  • Ücret : 480 TL (TÜM MASRAFLAR DAHİL)

Hollanda Vize başvurunuzu 200 TL fark ödeyerek 2 gün içinde sonuçlandırabilirsiniz. VİP Vize Hizmet farkı ücreti sadece 50 Euro'dur.

Satın Al

Hollanda Vizesi Alırken Gerekli Olan Evraklar

Hollanda vizesi almak isteyenler için sunmuş olduğumuz hizmet sayesinde başvuru işlemleri ve gerekli evraklar konusunda merak ettiğiniz her türlü bilgi ulaşmanızı sağlamaktayız. Profesyonel olarak vermiş olduğumuz hizmetten sayesinde başvuru işleminizi yaparken gerekli olan belgeler konusunda herhangi bir problem yaşamadan doğru şekilde işlem yapabilir ve bu sayede vizenizi sorunsuz olarak alabilirsiniz.

Her yıl çoğu kişi vize başvurusu yapması halinde eksik veya yanlış belge nedeniyle vize reddi yaşamaktadır. Bu durumda problem yaşamak istemeyenler için profesyonel ve ekibimizle yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde yapacağınız vize başvurusunda gerekli olan evrakları toplamanızı yardımcı olmak için danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

 

Hollanda Vizesi İçin Başvuru Formu

Hollanda’ya gitmek isteyenlerin öncelikle yapması gereken işlemlerden biride vize işlemleridir. Bunun için online olarak sistem üzerinden indireceğiniz başvuru formunu gerekli belgeler ile doldurmanız halinde vize başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz. Formu İngilizce olarak doldurmanız gerektiği gibi aynı zamanda gerekli olan belgeleri de eksiksiz bir şekilde hazırlamanız gerekir.

Bu nedenle yapacağınız işlemlerde danışmanlık hizmetlerimizden yararlanarak daha doğru hareket edebilir ve sorun yaşamadan istediğiniz gibi sonuç elde edebilirsiniz. Yapılacak başvuru işlemleri sırasında dikkat etmeniz gereken konular hakkında firmamız ile yapacağınız görüşmeler sayesinde daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İşverenler Hollanda Vizesi Alırken Gerekli Belgeler

İşverenler iş veya turistik amaçlı olarak Hollanda’ya gitmek istediklerinde bu durumda Hollanda vize başvurusu yaparak yolculuk için vize alabilirler. Başvuru işlemlerinde özellikle belgelerde hata yapılmaması ve online olarak internet üzerinden başvuru işleminin tamamlanması ile gerekli kontroller yapılarak konsolosluktan onay verilmesi durumunda vize alınmaktadır. İşverenler Hollanda vizesinde toplaması gereken evraklar şunlardır;

  • Şirketinizin antetli kağıdına hazırlanmış olan gidiş amacı ve kalış süresini belirten İngilizce olarak yazılmış dilekçe (kaşeli ve imzalı olması gerekir.)
  • Şirketinizin faaliyet belgesi,
  • Şirketinize ait imza sirküleri,
  • Şirketinize ait ticari sicil gazetesi,
  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketiniz tarafından yapılacak ticari seyahatler için firmadan davetiye,
  • Şirketinize ait banka hesapları,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopileri,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • Kimlik fotokopisi,
  • 2 adet fon beyaz olacak şekilde vesikalık fotoğrafınız,
  • Yapmış olduğunuz otel ve uçak rezervasyonları varsa bunların örneği,
  • Pasaportunuz ve varsa eski pasaportlarınız gerekir.

 

Bordrolu Çalışanlar İçin Hollanda Vizesinde Gerekli Belgeler

Bordrolu çalışanlar iş veya turistik amaçlı olarak Hollanda vizesi başvuru işlemi yapmak istediklerinde gereken evrakların hazırlanması aşamasında özellikle doğru şekilde hazırlanması başvuru sonrasında herhangi bir sorun yaşanmadan vize alınabilir. Başvuru işlemleri sırasında danışmanlık hizmeti alarak bu şekilde sorun yaşamadan vizenizi alarak yurtdışına çıkabilirsiniz.

  • Çalıştığınız şirkete ait antetli kağıt üzerine konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (kaşeli ve imzalı olması gerekir.),
  • Çalıştığınız şirkete ait imza sirküleri,
  • Çalıştığınız şirketin faaliyet belgesi,
  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Çalıştığınız şirkete ait ticari sicil gazetesi,
  • SSK işe giriş belgeniz,
  • Son 3 aya ait maaş bordonuz,
  • SSK’dan alınmış hizmet dökümünüz,
  • Banka hesap bilgileriniz,
  • Ticari amaçlı seyahat yapacak olanlar için Hollanda’ya gidilecek olan firmadan yapılmış davetiye,
  • Turistik amaçlı seyahatlerde kişisel banka hesap bilgileriniz,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı toplu nüfus kayıt örneğiniz,
  • Pasaportunuz ve olması halinde eski pasaportlarınız,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Arka fon beyaz olacak şekilde 2 adet vesikalık fotoğrafınız gerekmektedir.

 

Devlet Memurları İçin Hollanda Vizesinde Gereken Belgeler

Devlet memuru olanlar Hollanda vizesi almak için danışmanlık hizmeti alarak bu şekilde herhangi bir sorun yaşamadan istedikleri gibi vize işlemlerinin halledilmesini sağlayabilirler. Bu konuda firmamız sizlere gerekli olan belgeler ve işlemler konusunda yardımcı olarak daha kısa sürede vizenizi almanızı sağlamaktadır. Devlet memurları için vize için gereken belgeler şunlardır;

  • Çalıştığınız kurumdan alınan yazı,
  • Çalıştığınız kurumdan alacağınız son 3 aylık maaş bordrosu,
  • Başvuru işlemleri için İngilizce dilekçe,
  • Son 3 aylık banka hesap bilgileriniz,
  • İmza sirküleriniz,
  • Gayrimenkul sahibi olanları tapu fotokopileri,
  • Aracı olanların ruhsat fotokopisi,
  • Üç adet yeni çekilmiş fotoğrafınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Yapmış olduğunuz otel ve uçak rezervasyonlarının bilgileri,
  • Nüfus kayıt örneğiniz vukuatlı olarak,
  • Yolculuğunuz süresi boyunca geçerli olacak seyahat sağlık sigortası gerekmektedir. Özellikle asgari poliçe tutarınızın 30.000 Euro teminatlı olması gerekir.

 

Ev Hanımları Hollanda Vizesi İçin Gerekenler

Vize almak isteyenler yapacakları başvuru işlemleri için gerekli olan belgeleri topladıktan sonra başvurularını sorun yaşamadan yapabilirler. Şirketimiz bu konuda sizlere yardımcı olmak adına uzun yıllardır yapmış olduğu çalışmalar ile %100 müşteri memnuniyetini sağlayarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ev hanımları için gereken belgeler şunlardır;

  • Hollanda konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazmış olduğunuz dilekçe,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vize fotokopisi,
  • Pasaportunuz ve olması halinde eski pasaportlarınız,
  • Nüfus müdürlüğünden almış olduğunuz vukuatlı toplu nüfus kayıt örneğiniz,
  • Otel veya uçak rezervasyonlarınıza ait bilgiler,
  • Arka fonu beyaz olacak şekilde 2 adet vesikalık fotoğraf,
  • Eşiniz çalışıyor ise işverenler için gerekli olan belgelerin eklenmesi gerekir.

 

Emekliler İçin Hollanda Vizesinde Gereken Belgeler

Emekli olanlar Hollanda vizesi alırken gereken evrakların toplanması ve başvuru işlemleri yapılması konusunda şirketimiz ile görüşme yaparak bu şekilde daha hızlı sonuç alabilirler. Vize işlemleri konusunda sizlere yardımcı olmak için hizmet vermekteyiz.

  • Emeklilik cüzdan fotokopiniz,
  • Banka hesap bilgileriniz,
  • Hollanda konsolosluğuna hitaben yapmış olduğunuz İngilizce dilekçe,
  • Araç ruhsatınızın fotokopisi,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopileri,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Eski ve yeni pasaportlarınız,
  • Nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı toplu nüfus kayıt örneğiniz,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Arka fonu beyaz iki adet vesikalık fotoğrafınız gerekmektedir.

 

Öğrenciler İçin Hollanda Vizesinde Gerekli Belgeler

Öğrenciler yurtdışına çıkarken vize alma işlemlerini gidecekleri ülkelerin belirlemiş olduğu koşullara uygun şekilde yapmaları gerekir. Hollanda vizesini almak isteyenler bu durumda gerekli belgeleri eksiksiz olarak toplamak için danışmanlık hizmeti alarak herhangi bir sorun yaşamadan istedikleri her durumda vize alabilirler. Hollanda vizesinde öğrenciler için gerekli belgeler şunlardır;

  • Yeni tarihli ve İngilizce olan öğrenci belgeniz,
  • Anne ve babanıza ait banka bilgileri,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vizelerin fotokopisi,
  • Hollanda Başkonsolosluğu’na hitaben seyahat için detaylı bilgileri içeren dilekçe,
  • 18 yaşını doldurmamış olan kişiler için anne ve babadan muvafakatname,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • 2 adet vesikalık fotoğrafınız,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Yeni ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

 

 

Vize Işlemleri