İspanya Vize Başvurusu

  • Gidilecek Ülke :
  • Ücret : 480 TL (TÜM MASRAFLAR DAHİL)

İspanya Vize başvurunuzu 200 TL fark ödeyerek 2 gün içinde sonuçlandırabilirsiniz.
VİP Vize Hizmet farkı ücreti sadece 50 Euro'dur.

İspanya vizesi almak isteyenler çalışma durumlarına göre farklı belgelerle başvuru yapmaları gerekir. Bu nedenle ihtiyaç duyacağınız bilgilere sistem üzerinden ulaşım sağlayarak herhangi bir problem yaşamadan vizenizi gerekli belgeleri hazırlayarak alabilirsiniz. Bu konuda özellikle daha hızlı sonuç elde etmek isteyenler için şirketimiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

İspanya Vizesi Alırken Gerekli Olan Belgeler

Uzman personelimiz ile İspanya vizesi başvurusu işlemleri konusunda sizlere yardımcı olarak daha kısa süre içerisinde vizenizi almanız için hizmet vermekteyiz. Özellikle günümüzde yapılan vize başvurularının çoğu yanlış veya eksik belge nedeniyle geri çevrildiğinden bu konuda sorun yaşamak istemeyenler profesyonel danışmanlık hizmetlerimizden yararlanarak başvuru yapmaları halinde vizelerini alabilirler.

Bordrolu Çalışanlar İçin İspanya Vizesinde Gerekli Belgeler

Bordrolu olarak çalışanlar İspanya vizesi başvuru yapmak istediklerinde gerekli olan evrakları eksiksiz şekilde hazırlayarak herhangi bir problem yaşamadan başvurularını yapabilirler. Bordrolu çalışanlar için gerekli olan evraklar şunlardır;

  • Çalışmış olduğunuz şirkete ait antetli kağıda yazılacak dilekçe,
  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketinize ait ticaret sicil gazetesi,
  • Şirketinizin faaliyet durumunda olduğunu gösteren belge,
  • Şirkete ait imza sirküleri,
  • SSK giriş belgeniz,
  • Son 3 aya ait maaş bordonuz,
  • SSK’dan alınmış hizmet dökümünüz,
  • Ticari seyahat edecek olanlar için davetiye,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Son 6 ay hareketlerini gösteren banka cüzdanınız (5.000-6.000 TL bakiyeli),
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • İki adet biometrik fotoğrafınız,
  • En az altı ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportunuz gerekir.

 

İşverenler İçin İspanya Vizesinde Gereken Belgeler

İşverenlerin iş veya turistik amaçlı olarak İspanya vizesi almak istemesi durumunda hazırlanacak olan belgeler aşağıda yer almaktadır. Belgelerin tamamını hazırlayarak yapacağınız başvuru işlemlerinde eksik veya yanlış belge olmaması durumunda vizemiz onaylanmaktadır.

  • Şirketinizin yeni tarihli faaliyet belgesi,
  • Ticari amaçlı yapacağınız seyahatlerde davetiye,
  • BAĞ-KUR prim ödeme dökümünüz ve ayrıca borcunuz olmadığına dair yazı,
  • Şirketinize ait antetli kağıt üzerine yazılmış olan dilekçe,
  • Şirketinizin imza sirküleri,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketinizin ticaret sicil gazetesi,
  • Son altı aya ait hesap hareketlerini gösteren banka cüzdanınız (5.000/6.000 TL bakiyeli),
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Arka fon beyaz olacak şekilde çekilmiş iki adet biometrik fotoğrafınız,
  • En az 6 ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

 

Emekliler İçin İspanya Vizesinde Gereken Belgeler

Emekli olduktan sonra İspanyaya gitmek isteyen emekliler için İspanya vizesi alırken gerekli olan belgeler şunlardır;

  • İngilizce olarak hazırlayacağınız dilekçe,
  • Emeklilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Akraba ziyareti olması durumunda belediyeden alınmış onaylı davetiyenin aslı,
  • Otel ve uçak rezervasyonları,
  • Son altı ay hesap hareketlerinizi gösteren banka cüzdanınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Yeni çekilmiş biometrik iki adet fotoğrafınız,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • En az 6 ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportlarınız,
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir.

 

Devlet Memurları İçin İspanya Vizesinde Gereken Belgeler

Devlet memurları iş veya turistik amaçlı olarak İspanyaya gitmek istedikleri durumda vize işlemlerini başlatmak için gerekli olan bütün evrakları hazırlamaları gerekir. Devlet memurları için gerekli olan evraklar şunlardır;

  • Dilekçeniz,
  • Son 3 aylık banka hesap hareketlerini gösteren hesap cüzdanı ve banka imza sirküleri,
  • Varsa gayrimenkullerinizin ait tapu fotokopileri,
  • 3 adet biometrik fotoğrafınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Kuruma ait yazı,
  • Son üç ay için maaş bordronuz,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • AB üyesi olan ülkelerin tamamında geçerli olacak seyahat sağlık sigortası gerekmektedir. Sigortanızın poliçesinin asgari tutarı 30.000 Euro olması gerekir.
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir.

 

Öğrenciler İçin İspanya Vizesinde Gereken Belgeler

Eğitim hayatı devam etmekte olan öğrenciler İspanya vizesi almak istediklerinde gerekli olan evrak seçeneklerini toplayarak başvurularını yapabilirler. Özellikle evrakların eğitim kurumu ve kişisel bilgiler ile hazırlanması gerektiğinden eksiksiz olması gerekmektedir. Öğrenciler için gerekli olan belgeler şunlardır;

  • İspanya konsolosluğuna hitaben seyahat için detaylı bilgileri içeren dilekçe,
  • 18 yaşını doldurmamış olan kişiler için anne ve babadan muvafakatname,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Yeni tarihli ve İngilizce olan öğrenci belgeniz,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vizelerin fotokopisi,
  • 2 adet vesikalık fotoğrafınız,
  • Anne ve babanıza ait banka bilgileri,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınıza ait bilgiler,
  • Yeni ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

 

Vize Işlemleri