Macaristan Vizesi Başvurusu

  • Gidilecek Ülke :
  • Ücret : 480 TL (TÜM MASRAFLAR DAHİL)

Macaristan Vize başvurunuzu 320 TL fark ödeyerek 2 gün içinde sonuçlandırabilirsiniz. VİP Vize Hizmet farkı ücreti sadece 80 Euro'dur.

Satın Al

Macaristan Vizesinde Gerekli Olan Belgeler

Macaristan vizesi işlemleri konusunda yardım almak istediğinizde bu konuda şirketimiz sizlere yardımcı olarak taleplerinizi karşılamaktadır. Profesyonel ekibimiz sorunsuz olarak vizenizi daha kısa süre içerisinde almanız için sizlere yardımcı olmaktadır.

Günümüzde yapılan taleplerin çoğu yanlış veya eksik belge nedeniyle geçerli değil ben bu konuda tekrar tekrar uğraşmak istemeyenler şirketimiz ile iletişime geçerek kaliteli hizmet alabilir ve kısa süre içerisinde istedikleri gibi Macaristan’a gitmek için vize işlemlerini halledebilirler.

İşverenler İçin Macaristan Vizesinde Gereken Belgeler

İşverenlerin Macaristan’a iş veya turistik amaçlı olarak gitmek istemesi durumunda Macaristan vizesi alma işlemleri için şirketimizden danışmanlık hizmeti alabilir ve bu sayede istediğiniz gibi herhangi bir problemle karşılaşmadan vizenizi alabilirsiniz. İşlemler için gerekli olan belgeler şunlardır;

  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketinizin ticaret sicil gazetesi,
  • Şirketinizin yeni tarihli faaliyet belgesi,
  • Ticari amaçlı yapacağınız seyahatlerde davetiye,
  • BAĞ-KUR prim ödeme dökümünüz ve ayrıca borcunuz olmadığına dair yazı,
  • Şirketinize ait antetli kağıt üzerine yazılmış olan dilekçe,
  • Şirketinizin imza sirküleri,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Son altı aya ait hesap hareketlerini gösteren banka cüzdanınız (5.000/6.000 TL bakiyeli),
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Arka fon beyaz olacak şekilde çekilmiş iki adet biometrik fotoğrafınız,
  • En az 6 ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

Devlet Memurları İçin Macaristan Vizesinde Gereken Belgeler

Devlet memurları Macaristan’a gitmek istediklerinde seyahat amaçlarına göre Macaristan vizesi alabilirler. Bunun için gerekli olan belgeler sistem üzerinden inceleyerek eksiksiz ve doğru şekilde hazırlamanız halinde yapacağınız başvurunuz incelendikten sonra farklı bir durum söz konusu olmadığı sürece onaylanması mümkündür.

  • Kuruma ait yazı,
  • Son üç ay için maaş bordronuz,
  • Dilekçeniz,
  • Son 3 aylık banka hesap hareketlerini gösteren hesap cüzdanı ve banka imza sirküleri,
  • Varsa gayrimenkullerinizin ait tapu fotokopileri,
  • 3 adet biometrik fotoğrafınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • AB üyesi olan ülkelerin tamamında geçerli olacak seyahat sağlık sigortası gerekmektedir. Sigortanızın poliçesinin asgari tutarı 30.000 Euro olması gerekir.
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir.

Bordrolu Çalışanlar İçin Macaristan Vizesinde Gereken Belgeler

Bordrolu çalışanlar Macaristan vizesi işlemleri için şirketimizle yapacakları görüşmeler ve sistem üzerinden başvuru formunda olarak kısa süre içerisinde vize alma konusunda profesyonel yardım alabilirler. Bu alanda hizmet veren şirketimiz taleplerinizi karşılamak adına uzman ekibi ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bordrolu çalışanlar için gerekli olan evraklar şunlardır;

  • Şirketinizin antetli kağıdı üzerine yazılmış dilekçe,
  • Şirkete ait imza sirküleri,
  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketinize ait ticaret sicil gazetesi,
  • Şirketinizin faaliyet durumunda olduğunu gösteren belge,
  • SSK giriş belgeniz,
  • Son 3 aya ait maaş bordonuz,
  • SSK’dan alınmış hizmet dökümünüz,
  • Ticari seyahat edecek olanlar için davetiye,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Son 6 ay hareketlerini gösteren banka cüzdanınız (5.000-6.000 TL bakiyeli),
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • İki adet biometrik fotoğrafınız,
  • En az altı ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportunuz gerekir.

Ev Hanımları İçin Macaristan Vizesinde Gereken Belgeler

Ev hanımları tatil amaçlı olarak Macaristan’a gitmek istediklerinde bu durumda Macaristan vizesi almaları gerekir. Gerekli olan evrakların hazırlanması aşamasında seyahat amacınıza ve kiminle gideceğinize göre işlem yapılması gerekir. Ev hanımları için gerekli olan evraklar şunlardır;

  • Macaristan konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazmış olduğunuz dilekçe,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vize fotokopisi,
  • Pasaportunuz ve olması halinde eski pasaportlarınız,
  • Nüfus müdürlüğünden almış olduğunuz vukuatlı toplu nüfus kayıt örneğiniz,
  • Otel veya uçak rezervasyonlarınıza ait bilgiler,
  • Arka fonu beyaz olacak şekilde 2 adet vesikalık fotoğraf,
  • Eşiniz çalışıyor ise işverenler için gerekli olan belgelerin eklenmesi gerekir.

Emekliler İçin Macaristan Vizesinde Gereken Belgeler

Emekliliğini Macaristan ziyareti ile keyifli hale getirmek isteyenler seyahat amacına göre gerekli olan vize işlemleri için evrakları temin ederek başvurularını yapabilirler. Özellikle evrakların hazırlanması aşamasında sorunsuz olarak vizenin alınması için eksiksiz ve doğru şekilde hazırlanması gerektiğinden dikkat edilmesi gerekir. Emekliler için gerekli olan vize belgeleri şunlardır;

  • İngilizce olarak hazırlayacağınız dilekçe,
  • Emeklilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Akraba ziyareti olması durumunda belediyeden alınmış onaylı davetiyenin aslı,
  • Otel ve uçak rezervasyonları,
  • Son altı ay hesap hareketlerinizi gösteren banka cüzdanınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Yeni çekilmiş biometrik iki adet fotoğrafınız,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • En az 6 ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportlarınız,
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir.

Öğrenciler İçin Macaristan Vizesinde Gereken Belgeler

Öğrenci olanlar vize almak istediklerinde bunun için gerekli olan evrakları hazırlayarak vize başvurularını yapabilirler. Öğrenciliği devam eden kişilerin yapacağı başvuru işlemleri sırasında hazırlaması gereken evraklar şunlardır;

  • Anne ve babanıza ait banka bilgileri,
  • Macaristan Başkonsolosluğuna hitaben seyahat için detaylı bilgileri içeren dilekçe,
  • 18 yaşını doldurmamış olan kişiler için anne ve babadan muvafakatname,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Yeni tarihli ve İngilizce olan öğrenci belgeniz,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vizelerin fotokopisi,
  • 2 adet vesikalık fotoğrafınız,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Yeni ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

 

Vize Işlemleri