Meksika Vizesi Başvurusu

  • Gidilecek Ülke :
  • Ücret : 540 TL (TÜM MASRAFLAR DAHİL)

Meksika vizesi başvuru işlemlerini yaparken gerekli olan bütün evrakların eksiksiz şekilde hazırlanmasıı gerekmektedir. Eksik veya yanlış evrak olması durumunda aynı işlemlerin tekrarlanması gerekli olacağından bu konuda daha dikkatli olunmasında fayda vardır.

Satın Al

Meksika Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler

Meksika vizesi almak isteyenlerin Meksika Başkonsolosluğuna yapacakları müracaat için gerekli olan evrakları toplamaları gerekir. Özellikle yapılan başvuruların çoğu yanlış veya eksik belge nedeniyle geri çevrildiği dikkate alınırsa bu durumda yapılacak olan evrak toplama işlemlerinin talep edilen şekilde tamamlanması yapılan başvurunun onaylanması konusunda etkili olmaktadır.

Evrakların toplanması ve başvurunun yapılması için gerekli olan her türlü konuda şirketimiz sizlere yardımcı olmak adına hizmet vermektedir. Taleplerinizi bizlere iletmeniz durumunda gerekli kontroller yapılarak bu şekilde sizlere yardımcı olmaktadır. Uzman ekibimiz taleplerinize geri dönüş yaparak daha hızlı ve kısa süre içerisinde vizenizi almanız konusunda yardımcınız olmaktadır.

 

İşverenler İçin Meksika Vizesinde Gereken Belgeler

İşyeri sahiplerinin Meksika vizesi başvuru formu doldurmaları gerekli olan bütün evrakların hazırlanması konusunda yardım talep edebilirler. İş veya turistik amaçlı olarak yapılacak olan yolculuk için vize işlemlerinin başlatılması için farklı evrakların hazırlanması gerekmektedir. Bu konuda daha detaylı bilgi almak isteyenler aşağıda yer alan evrakları inceleyerek seyahat amaçlarına uygun şekilde evrakları hazırlayabilirler.

  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketinizin ticaret sicil gazetesi,
  • Şirketinizin yeni tarihli faaliyet belgesi,
  • Ticari amaçlı yapacağınız seyahatlerde davetiye,
  • BAĞ-KUR prim ödeme dökümünüz ve ayrıca borcunuz olmadığına dair yazı,
  • Şirketinize ait antetli kağıt üzerine yazılmış olan dilekçe,
  • Şirketinizin imza sirküleri,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Son altı aya ait hesap hareketlerini gösteren banka cüzdanınız (5.000/6.000 TL bakiyeli),
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Arka fon beyaz olacak şekilde çekilmiş iki adet biometrik fotoğrafınız,
  • En az 6 ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

 

Ev Hanımları İçin Meksika Vizesinde Gereken Belgeler

Ev hanımları Meksika vizesi başvuru işlemlerini yaparken gerekli olan bütün evrakları eksiksiz şekilde hazırlamaları gerekir. Eksik veya yanlış evrak olması durumunda aynı işlemlerin tekrarlanması gerekli olacağından bu konuda daha dikkatli olunmasında fayda vardır. Ev hanımları için gerekli olan belgeler şunlardır;

  • Meksika konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazmış olduğunuz dilekçe,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Evlilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vize fotokopisi,
  • Pasaportunuz ve olması halinde eski pasaportlarınız,
  • Nüfus müdürlüğünden almış olduğunuz vukuatlı toplu nüfus kayıt örneğiniz,
  • Otel veya uçak rezervasyonlarınıza ait bilgiler,
  • Arka fonu beyaz olacak şekilde 2 adet vesikalık fotoğraf,
  • Eşiniz çalışıyor ise işverenler için gerekli olan belgelerin eklenmesi gerekir.

 

Emekliler İçin Meksika Vizesinde Gereken Belgeler

Emekli olduktan sonra Meksika vizesi almak isteyenler bu durumda yapacakları başvuru için gerekli olan bütün evrakları eksiksiz şekilde hazırlayarak başvurularını yapabilirler. Meksika konsolosluğuna yapılacak olan başvuru işlemlerinde evraklarınızın tam olması herhangi bir problemle karşılaşmadan vize onayını almanızı sağlayacaktır. Emekliler için gerekli olan belgeler şunlardır;

  • İngilizce olarak hazırlayacağınız dilekçe,
  • Emeklilik cüzdanınızın fotokopisi,
  • Akraba ziyareti olması durumunda belediyeden alınmış onaylı davetiyenin aslı,
  • Otel ve uçak rezervasyonları,
  • Son altı ay hesap hareketlerinizi gösteren banka cüzdanınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Yeni çekilmiş biometrik iki adet fotoğrafınız,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Aracınızın ruhsat fotokopisi,
  • En az 6 ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportlarınız,
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir.

 

Öğrenciler İçin Meksika Vizesinde Gereken Belgeler

Öğrencilerin eğitim kurumundan izin alarak Meksika’ya yolculuk etmesi için gerekli olan Meksika vizesi başvuru işlemlerinde istenen bütün evrakların hazırlanması gerekir. Vize işlemlerinin başlatılması için gerekli olan bütün evrakların hazırlanması gerektiğini bu konuda şirketimize yapacağınız görüşmelerle hizmetlerimizden yararlanarak daha kısa süre içerisinde işlemin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

  • Anne ve babanıza ait banka bilgileri,
  • Meksika Başkonsolosluğuna hitaben seyahat için detaylı bilgileri içeren dilekçe,
  • 18 yaşını doldurmamış olan kişiler için anne ve babadan muvafakatname,
  • Gayrimenkullerinizin tapu fotokopisi,
  • Yeni tarihli ve İngilizce olan öğrenci belgeniz,
  • Birlikte seyahat edeceğiniz kişilerin vizelerin fotokopisi,
  • 2 adet vesikalık fotoğrafınız,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Yeni ve varsa eski pasaportunuz gerekmektedir.

 

Devlet Memurları İçin Meksika Vizesinde Gereken Belgeler

Devlet memuru olanlar vize başvurusu yapmak istediklerinde bunun için gerekli olan bütün belgeleri toplayarak başvurularını yapabilirler. Başvuru işlemi sayesinde sistem üzerinden şirketimiz ile yapacağınız görüşme ile istediğiniz her durumda başvurunuzu bizlere iletebilirsiniz. Bu durumda sistemde yer alan belgeleri hazırlayarak vize başvurunuzu yapabilirsiniz.

  • Kuruma ait yazı,
  • Son üç ay için maaş bordronuz,
  • Dilekçeniz,
  • Son 3 aylık banka hesap hareketlerini gösteren hesap cüzdanı ve banka imza sirküleri,
  • Varsa gayrimenkullerinizin ait tapu fotokopileri,
  • 3 adet biometrik fotoğrafınız,
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • AB üyesi olan ülkelerin tamamında geçerli olacak seyahat sağlık sigortası gerekmektedir. Sigortanızın poliçesinin asgari tutarı 30.000 Euro olması gerekir.
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir.

 

Bordrolu Çalışanlar İçin Meksika Vizesinde Gereken Belgeler

Bordrolu olarak çalışmakta olan kişilerin Meksika vizesi almak istemeleri halinde gereken belgeleri toplamaları ile başvurularını sorunsuz olarak yapması mümkündür. Bu durumda kurumdan alınacak olan belgeler ile birlikte yapılacak başvuru işlemleri ile herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalınmadan başvurunun onaylanması sağlanarak Meksika vize alma işlemleri kolayca tamamlanmış olunur.

  • Şirketinizin antetli kağıdı üzerine yazılmış dilekçe,
  • Şirkete ait imza sirküleri,
  • 2015 yılına ait vergi levhanız,
  • Şirketinize ait ticaret sicil gazetesi,
  • Şirketinizin faaliyet durumunda olduğunu gösteren belge,
  • SSK giriş belgeniz,
  • Son 3 aya ait maaş bordonuz,
  • SSK’dan alınmış hizmet dökümünüz,
  • Ticari seyahat edecek olanlar için davetiye,
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız,
  • Son 6 ay hareketlerini gösteren banka cüzdanınız (5.000-6.000 TL bakiyeli),
  • Kimliğinizin fotokopisi,
  • İki adet biometrik fotoğrafınız,
  • En az altı ay süresi olan pasaportunuz ve varsa eski pasaportunuz gerekir.

 

 

Vize Işlemleri